top of page

Een pup van onze kennel

“Ad Vitam Amicus” betekent een vriend voor het leven. Ons doel is dan ook om al onze pups een gouden mandje te bieden, waar ze hun leven lang van kunnen genieten. Wij voeden onze pups met de grootste zorg en aandacht op en willen natuurlijk ook dat deze goed terecht komen.

Puppy Nola

Kennismaking

Onze puppylijst is tijdelijk gesloten.
In 2023 verwachten wij geen pups.

U heeft misschien wel de keuze gemaakt om een Engelse Cocker Spaniël pup in huis te nemen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup uit onze kennel, dan maken wij graag eerst kennis met u.

 

Allereerst ontvangen wij graag een mail waarin u meer vertelt over uzelf, uw woon en werk situatie en uw eventuele ervaring met honden. Daarna maak ik graag met u kennis door een gesprek, dit kan telefonisch, via videobellen of door langs te komen. Op deze manier kan ik niet alleen u beter leren kennen, maar kunt u ook ons alvast alle vragen stellen die u heeft.

Werkwijze

Wij werken niet met een traditionele wachtlijst maar met een iets aangepaste puppylijst. Dit houdt in dat we een pup toewijzen aan degene waarvan wij denken dat die het beste bij een bepaalde pup past. Natuurlijk houden wij hierbij wel rekening dat degene die zich als eerst meldt, bij vergelijkbare geschiktheid ook eerder in aanmerking komt voor een pup. Het aanmelden voor de lijst geeft dus geen garantie voor een pup.

Daarnaast houden wij altijd het recht om u een pup te weigeren, net zoals u het recht heeft om geen pup bij ons te kopen. Totdat alle formulieren zijn ondertekend, blijft een pup altijd eigendom van ons.

bottom of page