top of page

Wie ben ik?

Creatief, eigenwijs, gek op dieren, sociaal, behulpzaam, nieuwsgierig.

Zomaar een aantal woorden die mij beschrijven. Ik ben Rianne en ik heb een passie voor honden. Dat is niet altijd zo geweest, vroeger was ik namelijk bang voor honden.

Hoe ben ik dan hier terecht gekomen, zal je je afvragen. Dat komt indirect allemaal door mijn ouders, die besloten een hond aan te schaffen. Een labrador pup. Mijn moeder grapt nog wel eens dat ik heb geroepen "hoe kunnen jullie dat nou doen, jullie weten toch dat ik bang ben voor honden!?"

Dat duurde niet lang. Binnen de kortste keren huppelde ik achter onze blonde labrador pup aan, leerde ik hem trucjes of lag met hem te knuffelen.

Goed, geen angst meer voor honden dus. Integendeel, ik ben gek op honden! Toen Koen en ik gingen samenwonen, en ik na een burn-out en geen contractverlenging thuis kwam te zitten, hebben we besloten om een pup in huis te nemen. In december 2018 kwam Fido bij ons wonen. Vanaf dat moment ben ik 100% verliefd geworden op het ras.

 

Inmiddels mag ik ook zo gelukkig zijn om van mijn passie mijn werk te maken, en met honden te werken in een dierenpension.

IMG_20220303_171331 (1).jpg

Diploma's

Diermanagement

Nordwin College, Leeuwarden

2015

Paraveterinair - dierenartsassistente

Nordwin College, Leeuwarden

2017

verwacht:

Besluit houders van dieren

Aeres College, Leeuwarden

2022

Ad Vitam Amicus

IMG_2142-02_edited.jpg

Ad Vitam Amicus – een vriend voor het leven

 

Wij houden van onze honden en fokken met de grootste zorg af en toe een nestje pups. Het verwelkomen van een pup is niet zomaar iets en vergt veel voorbereiding. Natuurlijk wensen wij al onze pups een gouden mandje toe, waar ze van pup af aan tot hun oude dag kunnen blijven. Dat is waar Ad Vitam Amicus voor staat. Ad Vitam Amcius betekent “een vriend voor het leven”. Daarom leren wij u, als nieuwe eigenaar, graag eerst beter kennen, zodat wij van tevoren weten waar onze pups terecht komen en goed kunnen inschatten welke pup het beste bij u past.

 

Wij fokken showlijn Engelse cocker spaniels met een voorkeur voor alle variaties met tan. Onze grootste prioriteit gaat uit naar het fokken van gezonde pups met een goed karakter, die geschikt zijn als huishond binnen een gezin.

bottom of page